Condicions d’ús

Aquestes normes s’apliquen a tots els espais de participació del web de l’AFA Escola Països Catalans de Lleida.

Els missatges publicats contenen opinions de les persones que lliurement han decidit participar-hi. En cap cas aquests missatges representen l’opinió de l’AFA. L’AFA Escola Països Catalans de Lleida no es fa responsable de les opinions dels participants ni les assumeix com a pròpies. Per registrar-se cal aportar un nom complert i una adreça de correu electrònica vàlida.

Pel correcte funcionament de les eines de participació, es requereix respecte mutu entre els usuaris. A més, s’ha de fer servir un llenguatge correcte i no insultar. Els participants no poden faltar al respecte a altres usuaris ni a persones a les quals facin referència. L’administrador pot expulsar els que ho facin o utilitzin un llenguatge que es consideri incorrecte.

Els usuaris no poden publicar:

  • Missatges o fotografies que requereixin copyright per a ser reproduïts.
  • Missatges o fotografies amb continguts publicitaris o promocionals.
  • Missatges que continguin imatges que puguin ser considerades no aptes per al públic menor d’edat.
  • Missatges amb enllaços a webs externes que tinguin contingut il·legal, pornogràfic o inapropiat.
  • Missatges que continguin insults o crítiques injustificades i gratuïtes.

Els moderadors designats per l’AFA Escola Països Catalans de Lleida es reserven el dret d’eliminar, sense previ avís, qualsevol missatge que no segueixi aquestes normes bàsiques, o qualsevol altre criteri que encara que no aparegui descrit anteriorment, per sentit comú sigui necessari eliminar-lo. També esborraran missatges que no s’adiguin amb el tema que tracti en cada espai, així com expulsar els usuaris que incompleixin aquestes normes.